Foto-update: Louis en Leny van der Sluijs koninklijk onderscheiden

Andijk - Tijdens de afscheidsreceptie in Sarto van Louis en Leny van der Sluijs werd door locoburgemeester Louw Jan Zwagerman aan hen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beiden zijn benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau. Andijk - Tijdens de afscheidsreceptie in Sarto van Louis en Leny van der Sluijs werd door locoburgemeester Louw Jan Zwagerman aan hen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beiden zijn benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau.

Kijk hieronder voor nog meer foto’s
Andijk - Tijdens de afscheidsreceptie in Sarto van Louis en Leny van der Sluijs werd door locoburgemeester Louw Jan Zwagerman aan hen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beiden zijn benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau.
Andijk – Tijdens de afscheidsreceptie in Sarto van Louis en Leny van der Sluijs werd door locoburgemeester Louw Jan Zwagerman aan hen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beiden zijn benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau.

Andijk - Tijdens de afscheidsreceptie in Sarto van Louis en Leny van der Sluijs werd door locoburgemeester Louw Jan Zwagerman aan hen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beiden zijn benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau.

Louis en Leny kwamen in 1978 in dienst van de Stichting Dorpshuis Sarto. Na 34 jaar namen ze afscheid als beheerdersechtpaar.

Klik hier!!!