Wervershover Nachtmarkt, vandaag vrijdag 7 september; eerste editie!

Wervershoof - Op vrijdag 7 september wordt voor de allereerste keer de Wervershover Nachtmarkt georganiseerd. Tussen 18.00 en 24.00 uur is het op de Dorpsstraat gezellig markten.
Wervershoof – Op vrijdag 7 september wordt voor de allereerste keer de Wervershover Nachtmarkt georganiseerd. Tussen 18.00 en 24.00 uur is het op de Dorpsstraat gezellig markten.

Een lang lint met verlichte kramen staat opgesteld op een deel van de Dorpsstraat en vermoeide voeten en dorstige kelen vinden rust bij Café Die Twee waar Jaap Buis voor een gezellig terras in een gemoedelijk sfeertje zal zorgen.

Op de markt is van alles te koop op het gebied van kleding, sieraden, horloges, accessoires, cadeauartikelen… noem het maar op! Een uitgelezen kans dus om je vlak voor het losbarsten van de Keuterkermis nog even helemaal in het nieuw te steken!