Wereldwinkel in Stede Broec 30 jaar – activiteiten en markt op zaterdag 8 september

Effe wachten, aub, u heeft een trage verbindingssnelheid....

De Wereldwinkel in Stede Broec bestaat 30 jaar. Om dit jubileum te vieren is burgemeester Goldschmeding zaterdag 8 september om 15.00 uur aanwezig bij de activiteiten en de markt op het parkeerterrein voor de winkel.

Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er diverse activiteiten op De Tuin in Bovenkarspel. Er staan marktkramen voor verschillende projecten in de derde wereld. Ook is er een uitverkoopkraam met artikelen uit de Wereldwinkel, kunnen kinderen zich laten schminken en is er een proeverij.

Daarnaast heeft de Wereldwinkel een leuke actie. Als u in 2012 30 jaar getrouwd bent of 30 jaar wordt en dit kunt aantonen, krijgt u in september 30% korting. Klik hier!!!