Treinenweekend Bijenstal

Twisk - Alle (model)treinliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het treinenweekend in de Bijenstal. Bekijk levensechte modelbanen en bewonder de collectie van diverse standhouders die met allerlei producten aanwezig zijn.

Twisk – Alle (model)treinliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het treinenweekend in de Bijenstal. Bekijk levensechte modelbanen en bewonder de collectie van diverse standhouders die met allerlei producten aanwezig zijn.

Tijdens dit weekend zal er op de LGB baan, uitgerust met het nieuwste besturingssysteem van Railroad & Co, een demonstratie worden gegeven. Tevens zijn er niet alleen electrische modelbanen aanwezig, ook levensechte met "life steam"!

Ook zal Big Train World aanwezig zijn met een grote verkoopstand, i.s.m. de stroomtram Hoorn-Medemblik. Ook zijn er diverse hapjes (o.a. poffertjes) en drankjes aanwezig. Kortom; volop gezelligheid in de Bijenstal!

Imkerij de Bijenstal (Opperdoes) – Oosteinde 41- 1674 NC Opperdoes – tel. (0227) 54 01 16 informatie:  www.bijenstal.nl

Klik hier!!!