Servan Ott op de Hoge Veluwe

Afgelopen weekend heeft Servan Ott een wildfotografieworkshop gegeven op de Hoge Veluwe. De heide stond maximaal in bloei en de edelherten met de groep heel mooi kunnen fotograferen. “Erg leuke dag. Een paar foto's wilde ik delen, als fotocollage voor deze week!”

Afgelopen weekend heeft Servan Ott een wildfotografieworkshop gegeven op de Hoge Veluwe. De heide stond maximaal in bloei en de edelherten met de groep heel mooi kunnen fotograferen. “Erg leuke dag. Een paar foto's wilde ik delen, als fotocollage voor deze week!” Fotografieworkshop op de Hoge Veluwe

Afgelopen weekend heeft Servan Ott een wildfotografieworkshop gegeven op de Hoge Veluwe. De heide stond maximaal in bloei en de edelherten met de groep heel mooi kunnen fotograferen. “Erg leuke dag. Een paar foto’s wilde ik delen, als fotocollage voor deze week!”
 Afgelopen weekend heeft Servan Ott een wildfotografieworkshop gegeven op de Hoge Veluwe. De heide stond maximaal in bloei en de edelherten met de groep heel mooi kunnen fotograferen. “Erg leuke dag. Een paar foto's wilde ik delen, als fotocollage voor deze week!”

 

 

 

Klik hier!!!