‘Jazz in Chicago ’

image
‘Young Blue Eyes Productions’ prolongeert wegens groot succes in jazztaveerne ‘Chicago’ van Slot Schagen weer een live-jazz middag.

Populaire ‘sing & swing’ wordt ten gehore gebracht in de bekende ‘mainstream style’ van Oscar Peterson, Nelson Riddle en Count Basie door ‘The Americain Songbook Quartet’. Vocalist ‘puur zang’ Hans Bootsman wordt begeleidt door muzikanten met een geweldige staat van dienst in de jazz-scene. Pianovirtuoos Walther Mooij, John Erich op bas en Joop Kooger op drums. Zij wonnen prijzen op internationale jazzfestivals en maakten furore tijdens hun Europese tournee.

Joe Coager en Gertrud Bot zingen ook een setje mee. ‘Jazzy’ zangeressen worden uitgenodigd via 0627358930 om weer eens lekker ‘live’ te zingen met een onvervalste jazzband. Als ‘intermezzo’ brengen gastsaxofonist Jos van de Berg en Bootsman een ode aan Stan Getz en Antonio Carlos Jobim met enkele bossa-nova’s. ‘De voetjes mogen weer van de vloer aldus’ de orkestleider.

Een ‘meet & greet’ en ‘drink & eat’ in jazzcafé sfeer uit de goeie ouwe tijd. De niet te versmaden ‘Saté van het Slot’ wordt vanaf 17.00 uur op verzoek geserveerd.

De ophaalbrug wordt neergelaten zondagmiddag 16 september om 15.00 uur. Echte muziekliefhebbers zijn van harte welkom via bovenstaand telefoonnummer.

‘The jazz is back in Chicago!’