Hét Postkantoor is geopend! | Uitmarkt op 8 september in Stede Broec

Stede Broec – Op 1 september was de grote dag voor Hét Postkantoor. Wethouder Lydia Groot opende onder grote belangstelling het nieuwe multifunctioneel centrum van Stede Broec.

Vier postduiven brachten de boodschap dat Hét Postkantoor nu officieel open is. Het hele weekend werden bezoekers door postbodes rondgeleid en waren er verschillende optredens voor jong en oud te zien in de theaterzaal.
Bekijk de virtuele tour door het Postkantoor

Onderschrift foto v.l.n.r.: oud-wethouder Wim Broek, Karen Houwen (Stichting Welzijn Stede Broec), wethouder Lydia Groot, Willy Pronk (’t Stadsplein), allen met een duif.
v.l.n.r.: oud-wethouder Wim Broek, Karen Houwen (Stichting Welzijn Stede Broec), wethouder Lydia Groot, Willy Pronk (’t Stadsplein), allen met een duif.

Uitmarkt

Aanstaande zaterdag 8 september is er van 10.00 tot 15.00 een uitmarkt. Diverse verenigingen en organisaties uit Stede Broec zullen zich daar presenteren.
Het multifunctioneel centrum is geschikt voor vele doeleinden zoals theatervoorstellingen, filmvoorstellingen, het sluiten van huwelijken, vergaderingen en diverse ontmoetingen. Het oude pand, het voormalige postkantoor, is bewaard gebleven en volledig gerenoveerd. In dit deel vinden activiteiten plaats van Sociaal Cultureel Centrum ’t Stadsplein.

In het nieuwe deel zijn onder andere een prachtige theaterzaal, een trouwzaal en een kookstudio te vinden. Stichting Evenementen Postkantoor Stede Broec is verantwoordelijk voor de exploitatie van het pand.