Jongerencentrum Inventas Grootebroek: Kick-Off op 8 september

imageGrootebroek – Jongerencentrum Inventas organiseert op 8 september als opening van het seizoen: Kick-Off! Vanaf 19:00 uur kan er deelgenomen worden aan de streetdance en zumba workshop van onze eigen danslerares. Om 20:00 uur gaat de rap-workshop van start onder leiding van Joey een deelnemer van twee jaar geleden. Deelname is gratis en wordt gevolgd door het aanstormend talent 3rd Floor Magic.

Vanaf 21:00 uur laat Inventas zien wat voor optredens er dit jaar verwacht kunnen worden. Naast coverbands ook nieuwe talenten, maar ook vooral lokale artiesten die in het jongerencentrum een podium krijgen. We kunnen proeven van de bandbattle winnaar; Lights Out en de eigen huis DJ’s en 3rd Floor Magic (genomineerd door NH Pop live!)

Wij organiseren dit evenement om aan de jeugd en jongeren te laten zien wat JC Inventas allemaal te bieden heeft. Jongerencentrum Inventas is een plek waar jongeren zich thuis kunnen voelen in een veilige omgeving. JC Inventas biedt allerlei activiteiten aan zoals workshops, activiteiten, evenementen en uitstapjes. In Inventas worden activiteiten georganiseerd voor en door jongeren.

3rd Floor Magic begon Augustus 2011 in de homestudio van Tim “Tuxedo” Blok samen met zangeres Hilin Düyü. Inmiddels uitgegroeid tot een standaard bandformatie van 6 die regelmatig uitgebreid wordt naar een 8, 10 of zelfs 12 koppig collectief.

19 April presenteerde 3rd Floor Magic hun debuut album & videoclip van hun single “Bang Bang” in een zo goed als uitverkochte P60. Ze bestaan nog geen 365 dagen maar behaalde in de eerste 3 maanden van hun bestaan een plekje in de finale van de Amsterdamse Popprijs, rockte Radio 538 bij Barry Paff met hun track “Mister Money”, trokken de aandacht van VPRO’s 3voor12, speelde in een stampvolle Melkweg als voorprogramma van de Gym Class Heroes en traden op talloze andere podia in en rond Amsterdam op. Dit jaar neemt 3rd Floor Magic deel aan NH-Pop Live & de Popronde van 2012 en 31 mei waren zij ‘s nachts voor het eerst te gast op radio 3FM bij Sander Hoogendoorn waar ze met een gestreelde ego’s door de positieve reacties van de luisteraars de 3FM studio verlieten.

Naast Tuxedo & Hilin Düyü (main vocals) bestaat de standaard bandformatie uit Rafi Ishak (drummer), Max de Lange (bassist), Alon Dreesde (gitarist) & Remi Besançon (toetsenist). In november 2011 werden Kim Schulte & Iris vd Meij, 2 geweldige zangeressen die de backing vocals verzorgen, Ruud Kleiss (trompetist) & Simon Kelaita (saxofonist) aan dit rijtje toegevoegd voor grotere podia

Voor meer informatie kijk je op: www.jcinventas.nl

Gratis deelname aan workshops (kom op tijd!) gratis entree voor de rest van de avond. Open: 18:30 tot 0:00 uur. Op deze avond meer info over de workshops en hoe je je in kunt schrijven.