Vandaag: kunstmarkt Hoorn | kofferbakmarkt en circus Wervershoof | Naviduct Enkhuizen | Frank de Boer over De Zouaven in Grootebroek

Grootste Kunstmarkt van Nederland in HoornUIOWFHoorn – Op zondag 2 september, van 12.00 tot17.00 uur, wordt voor de achtste maal de grootste kunstmarkt van Nederland gehouden die zich als een lint door de historische Hoornse binnenstad slingert. De meer dan 200 kramen trekken tienduizenden bezoekers uit alle delen van het land. Live kunst en live muziek wordt gemaakt op een kunstplein op het Dal, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot ‘Montmartre’.

Inspiratie
De Hoornse kunstmarkt is een gewilde standplaats voor kunstenaars. Om de reputatie van de kunstmarkt hoog te houden, wordt de lat ieder jaar hoger gelegd voor de kunstenaars. ‘Het gaat tenslotte om kwaliteit en niet om kwantiteit,’ zegt Joke van der Meij, die samen met Wim Zwijsen de markt organiseert. Toch heeft het duo, na veel balloteren, een keuze kunnen maken uit het grote aantal inschrijvingen. Ook dit jaar vult het stadcentrum zich weer met ruim tweehonderd kunstenaars.

(Klik hier voor een overzicht van de deelnemers in 2012)

image

Kofferbakmarkt Wervershoof 2 september

UIOWFWervershoof – Zondag 2 september a.s. wordt de zeer populaire kofferbakmarkt in Wervershoof gehouden. Op het terrein van recreatieschap West Friesland op het Nesbos, gelegen aan de oosterdijk zijn die dag weer vele uitgeladen kofferbakken met een diversiteit aan gebruikte goederen. Aan deze markt kan iedereen, ongeacht het wel of niet in het bezit zijn […]

image

Circus Barani komt naar Wervershoof van 29-8 t/m 2-9

UIOWFHooggeëerd publiek, Met gepaste trots presenteren wij u hierbij een nieuw circus voor Nederland, namelijk Circus Barani. Dit circus is een nieuw klein familiecircus in Nederland. Na enkele jaren meegereisd te hebben met andere circussen vonden we de tijd nu rijp om met een eigen circusshow te komen. Aangezien het in de huidige tijd moeilijk […]

image

IVN: Naviduct Enkhuizen op 2 september

IVN: Naviduct Enkhuizen op 2 september

image

AJAX-trainer Frank de Boer in RTV-NH-reportage over De Zouaven in Grootebroek

Grootebroek – RTV Noord-Holland neemt Ajaxcoach Frank de Boer mee uit varen. Met een door RTV N-H beschikbaar gestelde klipper maakt de trainer van Ajax een tocht over het IJsselmeer. Van de boottocht wordt een reportage gemaakt die zondag 2 september te zien is in ‘Noord-Holland Sport’ om 17:10 uur. Frank de Boer krijgt in […]