Sportservice Verenigingsdag

imageRegio – Sportservice West-Friesland organiseert op zaterdag 13 oktober een bijeenkomst speciaal voor sportverenigingskader. Deze dag zal plaatsvinden in het dit jaar geopende Sport- en Wellnesscenter De Bloesem in Wognum.

Sportservice en sportvereniging dichter bij elkaar
Deze dag heeft als doel om de sportverenigingen op de hoogte te brengen van werkzaamheden die Sportservice ook voor hun zou kunnen uitvoeren. Sportservice ondersteund, maar wil ook graag dat de verenigingen op de hoogte raken van elkaars mogelijkheden. De twee hoofdthema’s van deze verenigingsdag zijn het genereren van sponsorgelden en het vinden van meer vrijwilligers. Deze onderwerpen staan in de top 5 van verenigingsvragen.

Partner bij sponsoring
Jan RoelfsSportservice West-Friesland heeft in Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland een partner gevonden. Rabobank sponsort landelijk o.a. het dames- en herenwielrennen en enkele hockeyverenigingen in de hoofdklasse. Het unieke is dat iedere Rabobankvestiging de beschikking heeft over eigen sponsorgelden, door middel van het Coöperatiefonds, die lokaal ingezet kunnen worden.. Op de verenigingsdag wordt hier op ingegaan.

De sprekers op onze verenigingsdag zijn binnenkort bekend. Informatie staat u op deze dag ter beschikking via stands en de aanwezigheid van medewerkers van Sportservice West- Friesland. De dag wordt afgesloten met een buffet en een bezoek aan de handbalwedstrijd SEW – Fortissimo spelend op het hoogste niveau.

Aanmelden
Dankzij subsidiëring door de gemeenten Koggenland, Drechterland, Medemblik, Enkhuizen en Opmeer aan breedtesport- een aangepaste sportverenigingen zijn de kosten laag voor deelnemers uit deze gemeenten. Daarnaast hebben naast bovenstaande ook de gemeenten Hoorn en Stede Broec de subsidiëring voor verenigingen met een aangepast sportaanbod voor hun rekening genomen. Voor deelnemers uit de bovengenoemde gemeenten zijn de kosten € 15,-, overige betalen € 50,- voor een geheel verzorgde dag. Hoe geef ik mij op? Iedere sportvereniging krijgt een uitnodiging via de e-mail en per post.

Maar u kunt zich ook al telefonisch aanmelden bij Sportservice West-Friesland, Sanne van Veen, tel. 0229-287700.

Het volledige programma met tijden zal in de week voorafgaand aan het evenement worden verspreid.