AJAX-trainer Frank de Boer in RTV-NH-reportage over De Zouaven in Grootebroek

Grootebroek – RTV Noord-Holland neemt Ajaxcoach Frank de Boer mee uit varen. Met een door RTV N-H beschikbaar gestelde klipper maakt de trainer van Ajax een tocht over het IJsselmeer. Van de boottocht wordt een reportage gemaakt die zondag 2 september te zien is in ‘Noord-Holland Sport’ om 17:10 uur.

Frank de Boer krijgt in de boot gezelschap van zijn gezin en enkele goede bekenden. Presentator Klaas Jan Bos en voetbalanalist Ton Ojers blikken tijdens de tocht met de trainer uitgebreid terug op de bewogen periode die De Boer bij Ajax achter de rug heeft, de kampioenschappen en praten over zijn toekomst in de ArenA.

Ook vertelt de trainer van de regerend landskampioen over zijn jeugd aan de rand van het IJsselmeer en zijn eerste schreden op het voetbalveld bij De Zouaven in Grootebroek.

De samenvatting van de bootreis is zondag 2 september te zien bij ‘Noord-Holland Sport’. ‘Noord-Holland Sport’ – Zondag 2 september 2012 om 17:10 uur bij RTV Noord-Holland.