Slooproute vanuit Enkhuizen richting Stede Broec

Enkhuizen | Stede Broec | EKTV - In de nacht van zaterdag op zondag hebben (vermoedelijk) jongelui het nodig gevonden bij een groot aantal auto's in Enkhuizen en Stede Broec de zijspiegels om te klappen dan wel te vernielen.Enkhuizen | Stede Broec | EKTV – In de nacht van zaterdag op zondag hebben (vermoedelijk) jongelui het nodig gevonden bij een groot aantal auto’s in Enkhuizen en Stede Broec de zijspiegels om te klappen dan wel te vernielen.

Het spoor ging in ieder geval via onder andere de Westerstraat, Westeinde, Broekerhaverweg, Bakkerstraat, de Murillostraat en de La Reinestraat de nieuwbouw van Stede Broec in.

Doe aangifte van vernielingen! Alleen op die manier kan de politie hier iets tegen doen! Getuigen kunnen zich melden bij de politie, bureau Stede Broec, telefoon: 0900 8844.