Gemeentewapen Andijk verwijderd van voormalig gemeentehuis

Met een kraan van de firma Scholtens werd het wapen van de muur getild en in een gereedstaande aanhangwagen geladen. Het wapen is op advies van de Dorpsraad Andijk door de gemeente Medemblik overgedragen aan het Poldermusuem c.q. Vrienden van Oud Andijk.

Kijk hieronder voor meer informatie en foto’s

   Met een kraan van de firma Scholtens werd het wapen van de muur getild en in een gereedstaande aanhangwagen geladen. Het wapen is op advies van de Dorpsraad Andijk door de gemeente Medemblik overgedragen aan het Poldermusuem c.q. Vrienden van Oud Andijk.     Met een kraan van de firma Scholtens werd het wapen van de muur getild en in een gereedstaande aanhangwagen geladen. Het wapen is op advies van de Dorpsraad Andijk door de gemeente Medemblik overgedragen aan het Poldermusuem c.q. Vrienden van Oud Andijk.    Met een kraan van de firma Scholtens werd het wapen van de muur getild en in een gereedstaande aanhangwagen geladen. Het wapen is op advies van de Dorpsraad Andijk door de gemeente Medemblik overgedragen aan het Poldermusuem c.q. Vrienden van Oud Andijk.

Andijk | APB – Vanmiddag is het gemeentewapen van Andijk van het voormalig gemeentehuis aan de Middenweg verwijderd. Aanvankelijk zou dat afgelopen woensdag zijn gebeurd.

Met een kraan van de firma Scholtens werd het wapen van de muur getild en in een gereedstaande aanhangwagen geladen. Het wapen is op advies van de Dorpsraad Andijk door de gemeente Medemblik overgedragen aan het Poldermuseum c.q. Vrienden van Oud Andijk.

Zaterdag aanstaande zal het gemeentewapen van Andijk worden onthuld door Frank Streng, burgemeester van Medemblik, en Edith Hartog, vice-voorzitter van de Dorpsraad Andijk. Deze onthulling luidt de tentoonstelling in van ‘Andijk 200 jaar’ welke in het Poldermuseum gehouden zal worden.dorpsraad003