Chauffeurs gezocht voor shuttlebusjes in Hoorn

Schrijfster Lulu Wang maakt promotie tourrit in de nieuwe elektrische tourbus in Hoorn – Foto: Roger VoornHoorn – Op uitnodiging van de VVV Hart van Noord-Holland zijn zaterdag 25 augustus jl een aantal toeristische journalisten vervoerd met één van de nieuwe elektrische toerbusjes in Hoorn.

Deze journalisten werkend o.a.voor de Reiskrant van de Telegraaf en ANWB media brachten een persbezoek aan de stad Hoorn om kennis te nemen van de toeristische mogelijkheden. Er werd een toeristische route gereden via de stad naar de haven eindigend op het Oostereiland.

Ongetwijfeld levert dit bezoek weer de nodige persaandacht op in kranten, tijdschriften en elektronische media.

Schrijfster Lulu Wang op tour in Hoorn
De bussen van Hoorn City Tours krijgen ook steeds meer belangstelling van organisaties, winkeliers, overheden, musea etc. Zo werd vorige week de bekende Chinese schrijfster Lulu Wang vervoerd i.v.m.een promotie tour voor haar nieuwe boek.

Lees hieronder over: Nieuwe vrijwillige chauffeurs gezocht

Nieuwe vrijwillige chauffeurs gezocht
Nog steeds zijn nieuwe vrijwillige chauffeurs welkom. Om op deze elektrische bussen te kunnen rijden dient men in het bezit te zijn van rijbewijs B. Verder een

representatief voorkomen en enige kennis van de Engelse en Duitse taal is gewenst. De chauffeurs worden per week ingedeeld in tijdsblokken van 10 tot 14 en van 14 tot 18 uur. Met name beschikbaarheid op zaterdag en zondag wordt op prijs gesteld. Er wordt 7 dagen per week gereden van 10 tot 18.00 uur.

Aanmelden graag via tel.no 06-12775698 of e-mail: info@hoorncitytours.nl

Niet alleen bezoekers aan de stad Hoorn maar ook de eigen inwoners kunnen van de busjes gebruik maken om de stad eens op een hele andere “verrassende” wijze te verkennen.