Verkiezingsdebat in schouwburg Het Park in Hoorn

image_thumb24 
Hoorn | APB – Donderdag 30 augustus wordt in schouwburg Het Park op initiatief van de SP Hoorn een verkiezingsdebat gehouden door zes kandidaat-Tweede-Kamerleden van de SP, PvdA, VVD, GroenLinks, D66, VVD en het CDA
.

Onder leiding van een journalist gaan de politici met elkaar in debat over de volgende stellingen:

  • Europa en Economie
  • Zorg en Welzijn
  • Milieu en Duurzaamheid

Het debat is voor een ieder gratis toegankelijk; reservering is niet nodig. Het debat zal worden geleid door Maarten Edelenbosch, journalist voor RTV Noord-Holland.

Namens de SP doet politicoloog en Tweede Kamerlid Jasper van Dijk mee aan het debat Namens het CDA is dat Marieke van der Werf (nummer 17 op de lijst), Steven van Wevenberg (nummer 8 bij D’66), Christiaan Kwint (nummer 22 van de Groenen) en namens de PvdA Ed Groot, die de zeventiende plek inneemt. Het is nog niet bekend wie er namens de VVD komt.

Opzet van de avond
De avond is opgedeeld in drie ronden. Iedere ronde draait het om een ander thema. De eerste ronde gaat het over Europa en economie. Daarna zijn de onderwerpen Zorg en Welzijn en Milieu en Duurzaamheid. Na afloop van iedere ronde is er ruimte voor vragen uit het publiek.

U is welkom in de Othellozaal! Zaal open 19.30, aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis en na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten aan de bar.