Huttendorp Andijk van 30 augustus tot en met 1 september 2012

huttendorpAndijk | APB – Het evenement “Huttendorp Andijk” is van 30 augustus 2012 tot en met 1 september 2012 op twee gemeentelijke grasvelden aan beide zijden van de woning aan de Kleingouw 92 in Andijk. Dat melden de gemeente Medemblik en de organisatie van Huttendorp Andijk.

Ander terrein
De locatie Huttendorp Andijk is in verband met het slechte terrein van IJsbaan De Toemer verplaatst naar ander terrein, in de nabijheid van De Toemer. Mocht het evenement door extreme weersomstandigheden ook niet op de twee grasvelden mogelijk zijn dan wordt uitgeweken naar een verhard particulier terrein aan de Handelsweg 16 en 16A in Andijk.

Dat het allemaal niet vanzelf gaat wijst het overzicht uit van de sponsors (bedrijven) die Huttendorp Andijk mede mogelijk maken! Bekijk het overzicht eens!