Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland bundelen krachten

Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland bundelen krachtenZwaagdijk – Per 13 juli jl. hebben Demokwekerij Westland en Proeftuin Zwaagdijk na zorgvuldig overleg de krachten gebundeld. Proeftuin Zwaagdijk heeft alle aandelen van Demokwekerij Westland overgenomen.

Voor de klant verandert er niets

De beide bedrijven blijven actief op hun eigen locatie, op hun eigen expertisegebied met dezelfde contactpersonen. Peet van Adrichem blijft de directeur en is het gezicht van Demokwekerij Westland. Voor het teeltonderzoek van Proeftuin Zwaagdijk blijft Jeroen Sanders de contactpersoon.

Demokwekerij Westland en Proeftuin Zwaagdijk blijven beide zelfstandige ondernemingen. Proeftuin Zwaagdijk onderscheidt zich als gerenommeerde onderzoeksinstelling voor praktijkgericht teeltonderzoek. Demokwekerij Westland richt zich op (technische) innovatie, demonstratie en kennisontwikkeling. Door het bundelen van de krachten zijn beide partijen nog beter in staat innovatie in de glastuinbouw tot stand te brengen. Lees verder…