Burendag: Koppen bij elkaar en hondenpoepbakken plaatsen op de Kerkbuurt in Andijk

Burendag: Koppen bij elkaar en hondenpoepbakken plaatsen op de Kerkbuurt in AndijkAndijk – De buurt van de Kerkebuurt gaat op 21 september (Burendag) hondenpoepbakken plaatsen op de Kerkbuurt. at duurt van van 12 uur tot 14 uur. Daarna zal er ongetwijfeld gezamenlijk koffie worden gedronken! De organisatie ligt in handen van Kerkebuurtbewoner aan de Bakkerstraat 1. Burendag – 21 september in Andijk!

Op 22 september viert Nederland voor de zevende keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest. In 2011 deden in heel Nederland ruim 1 miljoen mensen mee! Samen ondernamen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maakten en hen nader tot elkaar brachten. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Dit jaar is het ook mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 21 of 23 september viert.