Westfries Gasthuis Loop(t) 2012

Hoorn – De Westfries Gasthuis Loop(t) vindt dit jaar plaats op zondag 7 oktober 2012. Traditiegetrouw zijn de start en finish bij de hoofdingang van het Westfriesgasthuis. Volwassenen kunnen kiezen tussen twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De 10 km start om 11.00 uur en de 5 km om 11.03 uur.
Er is een kidsloop voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar en voor kinderen tussen 10 en 12 jaar (beide minder dan 1 kilometer). Die starten om 10.00 uur.

Deelname
Deelname kost € 4,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen. Klik hier om je online in te schrijven.  Ter plekke inschrijven bij het Westfries Gasthuis is alleen mogelijk op 7 oktober tussen 9.00 en 10.45 uur.

Prijzen voor recordtijden
Dit jaar hebben we een mooie primeur. Dankzij BB Runner mogen wij een GPS sport-horloge weggeven aan de snelste man en vrouw op de 10 kilometer, mits zij het parcoursrecord verbreken. Bij de mannen staat het parcoursrecord op naam van Ron Kuyer met 34.40 en bij de vrouwen is dat Ina Swinkels met 40.07. Een leuke uitdaging dus voor de fanatieke lopers!

Opbrengst voor goed doel
Dit jaar steunt de Westfries Gasthuis Loop(t) een lokaal project in Ghana, genaamd ‘Cornerstone’. Met de opbrengst hopen wij een mooie bijdrage te leveren aan een transportbusje voor het opvanghuis in Tamale. In dit opvanghuis wonen alleenstaande moeders met hun kinderen en krijgen ze scholing, onder andere in het maken van kleding. Op de website van de stichting ‘Cornerstone’ vindt u meer informatie over dit project.

 


Sponsors

De Westfries Gasthuis Loop(t) wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Meerdere bedrijven in de regio West-Friesland leveren een financiële of materiële bijdrage. Wilt u ook sponsoren? Neem dan contact op met de organisatie via e-mail loopt@westfriesgasthuis.nl