Servan Ott in West-Friesland: De Steenloper

Servan Ott in West-Friesland: De Steenloper

Servan Ott in West-Friesland: De Steenloper - APB | Andeijker Nieuws NetServan Ott in West-Friesland: De Steenloper - APB | Andeijker Nieuws Net
Deze week een paar foto’s van buiten West-Friesland, namelijk van de steenloper die ik heb gemaakt bij de pier van IJmuiden. De eerste en de derde foto van vogels in het zomerkleed, op de tweede één met de al minder bontgekleurde winterveren.

De steenloper broedt in Scandinavië de eerste vogels zijn sinds een paar weken geleden in Nederland gearriveerd. De pier van IJmuiden is een hele mooie plek om ze in laag perspectief te kunnen fotograferen. Door de aanwezige grote betonnen blokken waar de steenlopers voedsel op zoeken. Ze verblijven vrijwel de gehele winter op de pier.

Workshops

Zondag 2 september 2012 – Wildfotografieworkshop Hoge Veluwe