Westfriese Waterweken editie Hoorn

image

Hoorn – Ga mee op reis met de Westfriese Waterweken en geniet van allerlei spetterende activiteiten in, aan en op het water van West-Friesland.

De hele maand augustus reizen de Westfriese Waterweken over de Westfriese Omringdijk langs historische steden en prachtige dorpen. Van Enkhuizen naar Medemblik, naar Schagen en Hoorn. De steden vormen per toerbeurt meerdere dagen het hoofdpodium van dit spetterende evenement voor jong en oud, met waterspelen, theater te water, culinair aan de kade, drakenbootraces, rondvaarten en muzikale optredens: voor elk wat wils!

De laatste week van augustus is de beurt aan Hoorn om de Westfriese Waterweken af te sluiten. De gemeente Hoorn heeft haar uiterste best gedaan om een waar spektakel op touw te zetten. Natuurlijk op, aan en rond het water van West-Friesland.

Lees hier het volledige programma!