Nieuwe startersleningen beschikbaar

imageHoogkarspel – 23-08-2012 De gemeenteraad heeft op 25 juni 2012 besloten om het nog openstaand budget voor startersleningen vrij te geven.

De gemeenteraad heeft op 25 juni 2012 besloten om het nog openstaand budget voor startersleningen vrij te geven. Door niet uitgevoerde projecten en terugontvangen leningen is er een mogelijkheid om vanaf heden drie startersleningen beschikbaar te stellen aan starters op de woningmarkt uit de gemeente Drechterland.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een starterslening ?

De uitgifte vind plaats op volgorde van binnenkomst van volledige aanvragen. De aanvraag moet voldoen aan de criteria die in de zijn opgenomen in de ‘Verordening VROM Starterslening gemeente Drechterland’. Deze kunt u vinden via http://www.overheid.nl onder ‘Lokale regelgeving’. Raadpleeg uw tussenpersoon of makelaar over de mogelijkheden en voorwaarden van een SVN starterslening.

Informatie

Voor informatie kunt u terecht bij de afdeling Beleid en Projecten op het gemeentehuis Hoogkarspel, telefoonnummer 0228 – 352 352.