Extra maatregelen Schermer en Berkhout rondom uitvaart Piet Moeijes

Piet MoeijesSchermer | Berkhout – Zaterdag 25 augustus is de uitvaart van burgemeester Piet Moeijes van gemeente Schermer. Van 11.00 uur tot 13.00 uur is er een afscheidsdienst in de Grote Kerk van Schermerhorn. Om 14.30 uur volgt de begrafenis op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkebuurt in Berkhout.

Verkeersmaatregelen in Berkhout
Vanwege de verwachte grote opkomst zijn er maatregelen in de Kerkebuurt in Berkhout getroffen. Houdt u er rekening mee dat het tussen 13:30 uur en 17:00 uur het extra druk is met auto’s rondom de Kerkebuurt. Verkeersregelaars worden ingezet om bezoekers de juiste weg te wijzen naar (extra) parkeergelegenheden. Alles wordt in het werk gesteld om de overlast tot een minimum te beperken. Wij vragen u om zaterdagmiddag geen auto’s langs de Kerkebuurt te parkeren. Wij rekenen op uw begrip en danken u alvast voor uw medewerking.

Meer informatie uitvaart
Voor meer informatie over de uitvaart van Piet Mooeijes kunt u kijken op www.schermer.nl.