De Nieuwe UITkrant komt eraan

Enkhuizen – De eerste week van september valt bij bewoners van Enkhuizen, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen, Hem en Andijk de nieuwste editie van de UITkrant op de deurmat. Deze uitgave staat bol van mooie concerten (klassiek – pop – jazz – wereldmuziek) en theatervoorstellingen, filmavonden, workshops en kindertheater. Een aanbod met voor ieder wat wils.

‘Uit in Enkhuizen’ is een initiatief van Stichting Cultureel Centrum de Drommedaris. De krant geeft een goed overzicht van culturele aanbod in Enkhuizen van september 2012 tot en met januari 2013.

Zolang de Drom nog dicht is, in afwachting van ‘n grote renovatie, bieden we een alternatief programma op kleine verrassende locaties in en rondom de stad. Wilt u zeker zijn van een plaatsje (de tijdelijke theatertjes zijn maar klein) reserveer dan tijdig op www.drom.nl

Cultureel Centrum de Drommedaris Postbus 50, 1600 AB Enkhuizen 0228 312 076 info@drom.nl www.drom.nl