Stede Broec: Nog een paar dagen de kans om aan te geven waarop u wilt bezuinigen

Stede Broec – U heeft nog tot zondag de kans om met ons mee te denken over de vraag hoe we beste kunnen bezuinigen in onze gemeente.

Uw mening telt!
U heeft nog tot zondag de kans om met ons mee te denken over de vraag hoe we beste kunnen bezuinigen in onze gemeente. De gemeente Stede Broec wil graag weten hoe u denkt over een actueel thema: hoe kan de gemeente kosten besparen en ‘geld verdienen’?

Wilt u ons helpen de juiste keuzes te maken? Ook als u niet veel weet over dit onderwerp, vragen wij u de vragenlijst in te vullen. Het invullen van de enquête kost u niet meer dan 15 minuten. Ga naar de vragenlijst.

Geen computer?
Kent u of bent u iemand zonder computer? Bij de receptie van het gemeentehuis liggen een aantal papieren exemplaren die u thuis of op het gemeentehuis kunt invullen. De vragenlijst kunt u bij de receptie inleveren of gratis via de antwoordenvelop retourneren. Mocht u thuis een vragenlijst willen ontvangen bel dan 0228 510 125.
I&O research
Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research, dat voor meerdere gemeenten in Nederland dit soort onderzoeken uitvoert.

imageStede Broec (Foto ©  C.A.P. Andijk)

Wat gebeurt er met de resultaten van de enquête?

De uitkomsten van de enquête worden meegenomen in het uiteindelijke voorstel over de financiële heroriëntatie aan de gemeenteraad op 4 oktober a.s. Het totaalvoorstel is een bundeling van ideeën van inwoners, ambtelijke werkgroepen en een klankbordgroep van raadsleden.

Klik hier!!!