Gezellig, Nachtmarkt Enkhuizen op 31 augustus!

Enkhuizen - Op vrijdag 31 augustus wordt voor de negende keer de nachtmarkt georganiseerd in Enkhuizen. Van 18.00 tot 00.00 uur kunt u genieten van de kramen die verlicht zijn zodra het begint te schemeren.
Enkhuizen – Op vrijdag 31 augustus wordt voor de negende keer de nachtmarkt georganiseerd in Enkhuizen. Van 18.00 tot 00.00 uur kunt u genieten van de kramen die verlicht zijn zodra het begint te schemeren.

De Enkhuizer Nachtmarkt staat bekend om de drukke gezelligheid. De markt is goed gevuld met zo’n 80 kramen met de meest uiteenlopende artikelen. De markt staat garant voor wat aangename winkeluurtjes en daarna is het goed toeven op een van de gezellige terrasjes die in de binnenstad te vinden zijn.

De markt vindt plaats in het winkelhart op de Westerstraat en de Vijzelstraat.