Getuigenoproep dodelijke aanrijding Markerwaardweg

Wervershoof, dinsdag 21 augustus – De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen van de dodelijke aanrijding die maandagochtend rond 11.50 uur plaatsvond op de Markerwaardweg. Hierbij overleed een 24-jarige fietser.

Een 60-jarige man uit Lutjebroek reed rond 11.50 uur met zijn busje over deze weg in de richting van Zwaagdijk. Na de kruising met de Droge Wijmersweg hoorde hij een klap. Toen hij uitstapte zag hij een fiets liggen. Het slachtoffer bleek in de sloot te liggen. Waarschijnlijk kwam hij hier na de klap door de aanrijding terecht. Er werd nog geprobeerd de man te reanimeren. Hij overleed echter ter plaatse.

De politie heeft al enkele getuigen van het ongeval gesproken, maar is op zoek naar mensen die nog niet bekend zijn bij de politie en meer kunnen vertellen over het ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Stede Broec via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Klik hier!!!