Gemeentewapen van Andijk verhuist woensdag naar Poldermuseum

Gemeentewapen van Andijk verhuist woensdag naar PoldermuseumAndijk | APB – Het gemeentewapen aan een van de muren van het voormalige gemeentehuis aan de Middenweg in Andijk gaat woensdag a.s. verhuizen. Althans dat staat in de planning. Dat laat de Dorpsraad Andijk weten.

De Dorpsraad Andijk adviseerde het college van B&W desgevraagd het gemeentewapen onder te brengen bij het Poldermuseum / Vereniging Oud Andijk, vanwege de historische waarde. Dit advies werd overgenomen.

Binnenkort zal de dorpsraad Andijk ook een advies uitbrengen aan het college van B&W wat de nieuwe plaats zal zijn voor het oorlogs-monument dat nu nog bij het voormalig gemeentehuis staat. De locatie staat al vast: het wordt een plek ergens op het André Voltenplein.

Klik hier!!!