Dag van het Paard in Hoorn

Op de Gedempte Turfhaven wordt morgen (woensdag) gestreden bij het Ringsteken om de Mooi Hoornbokaal. Prachtige authentieke aanspanningen met koetsiers en ringsteeksters in bijpassende kleding, de paarden op hun Paasbest, het tuig glimmend opgepoetst… Een lust voor het oog wat u niet mag missen!
UIOWFHoorn – Op de Gedempte Turfhaven wordt morgen (woensdag) ook gestreden bij het Ringsteken om de Mooi Hoornbokaal. Prachtige authentieke aanspanningen met koetsiers en ringsteeksters in bijpassende kleding, de paarden op hun Paasbest, het tuig glimmend opgepoetst… Een lust voor het oog wat u niet mag missen!

Programma (van 10.00 tot 17.00 uur)

  • Kleine Noord antiek- en curiosamarkt
  • Grote Noord kunstmarkt + sportieve attracties
  • Roode Steen Sportieve attracties
  • Gouw Creatief- en ambachtenmarkt
  • Nieuwstraat Creatief- en ambachtenmarkt
  • Gedempte Turfhaven Dag van het Paard (12.00 – 16.00 uur)

Sowieso zijn er attracties waarop je mag rennen, klimmen, klauteren en ravotten maar ook zijn er diverse verenigingen die demonstraties verzorgen. Daar mag ook aan ook aan meegedaan worden! Denk dan aan hoelahoepen, streetdance, tennis en nog veel meer! (www.happyrotations.nl)

Sowieso zijn er attracties waarop je mag rennen, klimmen, klauteren en ravotten maar ook zijn er diverse verenigingen die demonstraties verzorgen. Daar mag ook aan ook aan meegedaan worden! Denk dan aan hoelahoepen (www.happyrotations.nl), streetdance, tennis en nog veel meer!

Klik hier!!!