Wandelen over de Westfriese Omringdijk!

Wandelen over de Omringdijk

Schellinkhout – Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier organiseert op vrijdag 24 augustus een rondleiding over de Westfriese Omringdijk. We vertellen tijdens de rondleiding over de historie van de dijk en over het hoe en waarom van de versterkingswerkzaamheden.

Deelnemers ervaren de complexiteit en impact van de versterkingswerkzaamheden. Een project waarmee weer een stukje geschiedenis aan de dijk is toegevoegd.

Een rondleiding bestaat uit een presentatie met aansluitend een excursie van een uur te voet over de dijk. De rondleiding sluiten we af met een drankje. Ongeveer 15 personen kunnen mee. Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden.

De rondleiding op 24 augustus start om 18.45 uur bij dorpshuis de Dregt in Schellinkhout en eindigt om 20.30 uur. Aanmelden kan via rondleidingen@hhnk.nl (vermeld hierbij uw naam, adres, aantal deelnemers en telefoonnummer).