Inwoner Wognum komt om bij ongeval in Oosthuizen

Oosthuizen | Wognum, 19-08-2012 • Een 60-jarige man uit Wognum is zondagochtend overleden na een verkeersongeval op de Hoornse Jaagweg, in de richting van Hoorn, in Oosthuizen.

Twee auto’s botsten frontaal tegen elkaar op en belandden in een greppel naast de weg. Automobilisten die aan kwamen rijden hebben de hulpdiensten gebeld en de slachtoffers opgevangen. In een auto zat een bestuurder, een 60-jarige man, en een inzittende, een 60-jarige vrouw, beiden uit Wognum. De man overleefde het ongeval niet. In de andere auto zat een 20-jarige man uit Beets. Hij moest uit zijn voortuig geknipt worden door de brandweer.

Zowel de man uit Beets als de vrouw uit Wognum zijn met letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Verkeersondersteuning onderzoekt de toedracht van het ongeval. Over het gehele wegdek lagen brokstukken verspreid en beide auto’s zijn total loss.  De weg is tijdelijk afgesloten geweest tot 09.30 uur.