Bekendmakingen Gemeente Medemblik week 33

imageBuurtbarbecue Andijk
Op zaterdag 8 september 2012 wordt op de Meikers in Andijk een buurtbarbecue georganiseerd. In verband met de openbare orde en verkeersveiligheid wordt op zaterdag 8 september 2012, van 13.00 uur tot zondag 9 september 2012, 01.00 uur, de Meikers, tussen de huisnummers 8 en 16, inclusief de aanwezige parkeervakken, afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers.

imageNachtmarkt Wervershoof
Op vrijdag 7 september 2012 wordt in Wervershoof de nachtmarkt gehouden. In verband hiermee worden de routes van de bussen 132 (Hoorn-Grootebroek v.v.) en 650 (Wervershoof- Lelystad v.v.) gewijzigd.De markt wordt gehouden op het gedeelte van de Dorpsstraat te beginnen ná de uitrit van Deen-supermarkt tot aan de kruising Dorpsstraat/De Gouw in Wervershoof.

Op vrijdag 7 september 2012 rijden de bussen Hoorn–Grootebroek en Wervershoof- Lelystad v.v. tussen 12.00 en 24.00 uur vanaf het Zijdwerk via De Hoek, Dorpsstraat, Raiffeisenlaan, Burg. Raatlaan, Kaagweg, Europasingel en de Kagerdijk/Kagerbos richting Grootebroek en v.v. De haltes nabij de R.K. kerk St. Werenfridus, café ’t Fortuin en op de Zeeweg komen dan tijdelijk te vervallen. Op verzoek kan worden in- en uitgestapt op de hoek van de Zeeweg en de Kagerdijk.

Op vrijdag 7 september 2012, wordt tussen 12.00 en 24.00 uur, al het doorgaand verkeer omgeleid via de Raiffeisenlaan naar de Europasingel en via De Gouw naar de Europasingel. Tevens worden de kruisingen Kaagweg/Dorpsstraat, Bisschop Grentplantsoen/Dorpsstraat en Kerkelaantje/Dorpsstraat, afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers en fietsers. Op de noordzijde van de Dorpsstraat wordt, na de uitrit van Deen-supermarkt tot aan de kruising Dorpsstraat/De Gouw een parkeerverbod ingesteld.

Tenslotte delen wij mee, dat het niet altijd mogelijk is alle uitritten van de woningen, aan de Dorpsstraat waar de markt wordt gehouden, vrij toegankelijk te houden. Wij verzoeken de aanwonenden bij het opstellen van de markt te overleggen met de kraamhouders. Problemen kunnen zo in goed overleg worden voorkomen. In geval van nood wordt een uitrit natuurlijk vrijgemaakt voor de hulpdiensten.

imageStraatbarbecue Medemblik
Op zaterdag 1 september 2012 wordt aan de Regenboog in Medemblik een straatbarbecue georganiseerd. In verband met de openbare orde en verkeersveiligheid wordt op zaterdag 1 september 2012 van 16.00 tot 24.00 uur, de Regenboog afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers.

Ringsteken Twisk
Op zondag 2 september 2012 wordt in Twisk het ringsteken georganiseerd de Dorpsweg. In verband met de openbare orde en de verkeersveiligheid wordt de Dorpsweg, tussen de huisnummers 121 en 183, enige tijd afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers. Ook de kruisingen Dorpsweg/De Maar en Dorpsweg/Fostedina, worden afgesloten voor het verkeer. Er worden parkeerverboden ingesteld op de Dorpsweg tussen de huisnummers 121 en 183 en op het parkeerterrein aan de Fostedina. De wegafsluitingen en parkeerverboden gelden op zondag 2 september 2012 van 13.00 tot 17.00 uur