Vandaag en volgende week zaterdag zelf kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt o.a. bij boeren en telers in Andijk en Medemblik

Vandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws Net
Vandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws NetimageDit weekend organiseert Albert Heijn Open Dagen bij hun boeren. Boeren en telers leggen dan in geuren en kleuren uit hoe het er op de boerderij aan toe gaat. Ook boeren en telers in Andijk en in Medemblik. Vandaag kunt u kijken bij de Familie Jonkman in Andijk, die groente levert aan Albert Heijn. Dat geldt ook voor de familie Schoutsen (aardappelen) in Opperdoes. Volgende week kunt u o.a. kijken bij Maatschappij Steltenpool-Koortens (groente) in Andijk en ook bij Nico en Irma Verduin (melk & kaas)

image

Vandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws NetVandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws NetVandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws NetVandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws NetVandaag en volgende week zaterdag kijken waar Albert Heijn zijn producten haalt bij boeren en telers in Andijk en Medemblik - APB | Andijker Nieuws Net

Over de open dagen

Heeft u of uw kind altijd al willen weten hoe snel een komkommer volwassen wordt, waarom witlof in het donker groeit of hoe oud kaas kan worden?

Kom dan naar de Open Dagen van onze eigen Hollandse Helden. Boeren en telers die u in geuren en kleuren uitleggen hoe de hooivork in de steel zit. U leert van alles over de verschillende producten en mag voelen, ruiken en proeven. De toegang is gratis.

Daarnaast worden er speciaal ter ere van onze 125e verjaardag voor uw jonge spruit feestelijke activiteiten georganiseerd, zodat ze spelenderwijs wijs worden. Kinderen kunnen geschminkt worden en hun boerendiploma halen.

Via de kaart Zoek een boer of teler en verdere informatie!

Lees hieronder verder!


Wist u dat…

  • Albert Heijn de Open Dagen in het kader van het 125 jaar bestaan van de organisatie organiseert? Naast dat we vieren dat we al 125 jaar supermarkt in de buurt zijn, vieren we ook 125 jaar nauwe samenwerking met onze leveranciers, boeren en telers.
  • Meer dan 175 boeren en telers, verspreid over het hele land, meedoen?
  • Albert Heijn op 28 en 29 augustus in 1999 al een Open Dag heeft gehouden? Hier deden 100 boerderijen aan mee. Het hoogste aantal bezoekers op één bedrijf was maar liefst 1500 bezoekers op een dag.
  • Albert Heijn haar producten zo dichtbij als mogelijk en zo ver weg als noodzakelijk inkoopt?
  • 1/3 van de Opperdoezer Rondes door klanten van Albert Heijn worden gegeten?
  • De melk van het Albert Heijn huismerk weidegang is?
  • Albert Heijn meer dan 10 varianten tomaten in het assortiment heeft?
  • Voor video’s van een aantal van onze boeren en telers klik hier.