Sport en Spel Stede Broec vrijdag 24 augustus

imageStede Broec – Op vrijdagmiddag 24 augustus is er weer een gezellige gratis sport- en spelmiddag voor kinderen van zes tot twaalf jaar op het plein voor het gemeentehuis (Plein Streekhof). De middag begint om 13.00 en duurt tot 17.00 uur.

Je kunt je laten schminken, springen en klimmen zo hoog je kunt. Vind je dat nog niet genoeg, dan kan je meedoen met boardingvoetbal of lekker crossen op een BMX-fiets. Ook is op deze middag de skateboard-werkgroep van ‘t Stadsplein aanwezig met skateboards en beschermers om uit te proberen.

Alle kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Aanmelden vooraf is niet nodig.

‘s Avonds vindt er op het plein van 19.00 tot 22.00 een Boardingvoetbaltoernooi plaats voor twee leeftijdscategorieën: 12 t/m 15 jaar en 16 t/m 20 jaar. Inschrijving voor dit toernooi kan nog via het e-mailadres: 3amigosjoost@gmail.com of j.lieshout@welzijnstedebroec.nl Het parkeerterrein voor het gemeentehuis is afgesloten voor verkeer.