Bezoek vanuit Papoea Nieuw Guinea

Bezoek vanuit Papoea Nieuw GuineaBezoek vanuit Papoea Nieuw Guinea Uitermate benieuwd wie vanuit Papoea Nieuw Guinea een bezoekje aflegde aan de site van APB | Andijker Nieuws Net! Maar het geeft maar weer eens aan dat de site vanuit alle windhoeken van deze aardkloot wordt bekeken…

Nu Noord-Korea nog en we hebben een kwartet! 지금 북한과 우리는 중주를 ~있다!

2 Reacties

 1. Geachte redactie, het bezoek vanuit PNG is gedaan door Fred de Haas. Wonend op Molenweg 35. Voor mijn werk als schipper op een grote snijkopzuiger van Van Oord verblijf ik in Kiunga-Papoea Nieuw Guinea. Dus om op de hoogte te blijven wat er op het dorp speelt bezoek ik de site als we internet verbinding hebben…………..
  VrGr Fred
  ps a.s donderdag weer thuis (jammer! weer geen kermis)

  • Heel leuk, uw reactie! Als u internet heeft, daar aan de andere kant van de wereld, misschien dat u wat fotootjes kunt sturen van het werk op het schip met een klein verhaaltje erbij! Kunnen we hier allemaal in Andijk zien wat u dáár allemaal doet! Want een Andijker in PNG is toch wel heel bijzonder!
   En wat de kermis aangaat, da’s effe slikken, maar we bewaren de foto’s!
   Goede reis terug!
   ^GvK

Reacties zijn gesloten.