Update: 23-jarige vrouw overleden na ongeval te water in Obdam

Obdam | APB – Een 23-jarige vrouw uit Kolhorn is donderdagochtend in het ziekenhuis overleden als gevolg van een ongeval. Dit vond woensdagavond rond 21.50 uur op de Berkmeerdijk.

De auto met de 23-jarige vrouw en een 20-jarige vrouw uit Winkel begon te slipppen en schoot over de weg. Het voertuig kwam op zijn kop in het water terecht. Politiemensen wisten met behulp van de brandweer de slachtoffers uit de auto te halen.

Beide vrouwen werden gereanimeerd en werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht. De 23-jarige vrouw overleed daar donderdagochtend aan haar verwondingen. De 20-jarige vrouw is nog in kritieke toestand. Onbekend is op dit moment nog wie het voertuig bestuurde.

Lees hier de laatste update van maandag 20 augustus

Eén reactie

  1. […] was de andere inzittende van het voertuig overleden, een 23-jarige vrouw uit Kolhorn. Het ongeluk gebeurde woensdagavond kort voor 22.00 uur op de Berkmeerdijk. De auto met de […]

Reacties zijn gesloten.