Andijker carillon doet het weer, zij het haperend…

imageAndijk – Samen met een medewerker van de gemeente Medemblik bracht de voorzitter van de dorpsraad Andijk een bezoek aan het oude gemeentehuis aan de Middenweg. Bij deze gelegenheid werd het carillon weer gereset. Het riedeltje werd afgespeeld,maar ging de tijd vóór op het liedje. Maar het speelt weer!

Verloedering
Het gebouw wordt al geruime tijd niet meer gebruikt en dat is ook goed te zien. Het onkruid tiert er weelderig en ook de jeugd heeft flink huisgehouden door een balustrade te vernielen. Aan de klokkentoren is de bliksemafleider defect. Kennelijk zijn koperdieven erop uit dat materiaal te bemachtigen. De Dorpsraad Andijk klimt weer in de pen, want verloedering van deze centrale plek moet worden tegengegaan!

Eén reactie

  1. Verloedering wil ik niet zeggen,. Meer waar stelt men zijn prioriteit.

Reacties zijn gesloten.