Wij geven taal een stem, luistert u mee?

Wij geven taal een stem, luistert u mee?Medemblik – ‘Geef taal een stem’ dat is het thema van De Week van de Alfabetisering 2012. Weet u wat dat is ‘Alfabetisering’ en weet u hoe het is om als ‘laaggeletterde’ in onze kennis- en informatiemaatschappij uw weg te moeten vinden?

Wij willen u hier graag meer over vertellen. Daarom organiseren de bibliotheek en de gemeente Medemblik op dinsdag 4 september een lezing over dit onderwerp. Taalambassadeur en voormalig laaggeletterde Koos Vervoort komt zijn verhaal vertellen. Koos vertelt over alle worstelingen en moeilijkheden die hij moest overwinnen. Door al deze ervaringen groeide hij als mens.

  • Het programma
  • 19.30 uur Inloop, koffie/thee
  • 19.45 uur Welkomstwoord
  • 19.50 uur Taalambassadeurs, interactief, tijdens de lezing is er ruimte voor vragen
  • 21.00 uur Pauze
  • 21.15 uur Spreker bibliotheek
  • 21.30 uur Spreker gemeente Medemblik
  • 21.45 uur Ruimte voor vragen en discussie
  • 22.00 uur Afsluiting

De lezing is op dinsdag 4 september 2012 in de bibliotheek in Medemblik, Admiraliteitsweg 2. Het is openbaar en iedereen is van harte welkom. Laat u wel even weten of u erbij zult zijn, dan zorgen wij voor voldoende koffie/thee en stoelen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: cynthia.vanstiphout@medemblik.nl.