Vaar mee op de ‘Bounty’ op het IJsselmeer

Vaar mee op de ‘Bounty’ op het IJsselmeerLelystad – Speciaal voor de zomerperiode biedt de Bataviawerf in samenwerking met Oxalex de ‘Bataviawerf Opstapdagen’ voor jong en oud. Met dit arrangement kunt u een bezoek aan de Bataviawerf of Batavia Stad combineren met een twee uur durende vaart op een authentiek zeilschip.

U kunt direct voor of na een bezoek aan de Bataviawerf of Batavia Stad aan boord gaan van zeil- en partyship ‘Bounty’ voor een mooie zeiltocht over het IJsselmeer of Markermeer.

Aan boord van deze prachtige 2-master ‘Brigantijn’ kunt u een heerlijk hapje en drankje bestellen en genieten van zon, wind en water. Ook voor de fanatieke zeilers onder u zijn er mogelijkheden te over. Zo kunt u meehelpen met het hijsen van één of meerdere zeilen en voor de kapiteins in spé is het mogelijk om het schip te besturen. Ook voor kinderen is dit een unieke ervaring.

Al met al een prachtige dag uit waarbij u een dagje shoppen in Batavia Stad of een bezoek aan de Bataviawerf, kunt combineren met het meezeilen op de ‘Bounty’.

  • Vrijdag 17 augustus
  • Zaterdag 18 augustus
  • Zondag 19 augustus
  • Vrijdag 24 augustus
  • Zaterdag 25 augustus
  • Zondag 26 augustus

Afvaartijden: 12:00 uur & 15:00 uur – (Vaartijd 2 uur)