Update: Slechte dekking GSM van KPN in Andijk Centrum

Slechte dekking GSM van KPN in Andijk Centrum
Andijk | APB – Een opmerking op Twitter over het ontbreken van G3 in het centrum van Andijk bracht de redactie op het idee dit na te trekken bij ZoekDekking.nl. En het resultaat staat hierboven als u het zelf al niet had gemerkt met uw GSM-toestel.

Als er al dekking is dan is dat ook vaak traag en instabiel. De redactie gaat navraag doen bij KPN. We houden u op de hoogte!

Andere providers geven ook ‘dekking’ maar daar heeft ZoekDekking.nl geen nadere gegevens over.

Deel uw ervaringen met ons, zodat we ook met uw ervaringen aan de slag kunnen!

update

KPN-Klantenservice laat desgevraagd weten dat er inderdaad sprake is van slechte dekking in Andijk Centrum. Hoe dat komt moet worden uitgezocht. Of dit ook meteen zal leiden tot verbetering hangt grotendeels af van het aantal meldingen van GSM-gebruikers in Andijk die een slecht ontvangst hebben.

Meld uw klacht!
Heeft u slecht ontvangst op uw GSM en heeft u KPN als provider, bel dan met uw GSM naar nummer 1200 (klantenservice) en doe daar uw beklag. Hoe meer mensen hierover bellen, hoe actiever KPN wordt om het probleem te verhelpen!

2 Reacties

 1. Het is al jaren bekend dat de dekking in Andijk K*t is.
  Met als gevolg dat een arts verpleegkundige niet met haar GSM of G3 toestel binnenshuis kan bellen.
  Er zou ooit een umts mast komen op het industrie gebied, maar diet staat er nog niet.
  Volgens het antenne register
  http://www.antenneregister.nl/register/Map.aspx is er 1 umts/straal verbinding, bij de ged laan weg in 1 van die twee wieks windmolens.
  Een GSM basis station aan de kadijk weg en 1 in het vakantie dorp.Verder staat er ook een gsm bij de cornelis Kuin weg tussen de veilingweg en N505 in. Verder zijn er nog twee straal verbindingen en 3 zendamateurs. Weet niet precies de antenne patronen maar het is logisch dat er in delen van Andijk geen of nauwelijks dekking is.
  Maar ach, glasvezel is ook nog niet door gedrongen in Andijk

  • Jaa zet een nieuwe paal neer ik betaal voor niks de duurste internet en heb niet eens bereik in dit dorp zet meteen maar een paal voor 4g neer slechte service van gemeente medemblik en KPN provider

Reacties zijn gesloten.