Scooter in brand: getuigen gezocht

Heerhugowaard, dinsdag 14 augustus – Op het Stationsplein stond rond 01.00 uur een scooter in brand. Het overtuig moest door de brandweer worden geblust. De politie kreeg een melding dat een aantal jongens bij de fietsenstalling spullen aan het slopen waren. Vlak hierna bleek de scooter in brand te staan.

De jongens werden niet meer aangetroffen. Ook werd een melding gedaan door buurtbewoners dat er jongens fietsten op de Krusemanlaan die vernielingen pleegden. Op de laan bleek een glas van een fietsverkeerslicht vernield te zijn.

Heeft u donderdagochtend rond bovengenoemd tijdstip de jongens gezien op of in de omgeving van het Stationsplein of de Krusemanlaan? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie in Heerhugowaard op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Diefstal oud ijzer Heerhugowaard, Met 154 km/u over de Schagerweg in Langedijk, Aanrijding tussen brommer en auto Heerhugowaard

Aanrijding tussen brommer en auto

Heerhugowaard, maandag 13 augustus – Een 19-jarige bromfietser uit Heerhugowaard werd maandagochtend rond 11.45 uur ter controle overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding op de Middenweg. Een 58-jarige automobilist uit Heerhugowaard wilde linksaf slaan naar een parkeerplaats. Hij zag de bromfietser over het hoofd. Er ontstond een aanrijding. De bromfietser werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis