Kom naar de PWN Waterweek in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk WestEnkhuizen – Van 13 t/m 19 augustus 2012 is in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen de PWN Waterweek met leuke activiteiten voor kinderen.PWN Waterweek actie in het Zuiderzeemuseum Foto: Zuiderzeemuseum

Geniet van een culturele, gezellige dag met wateractiviteiten voor kinderen. Doe mee met verschillende wateractiviteiten à € 2,50 zoals:

  • schilder een watertegeltje
  • maak je waterschilderij
  • maak een zeepje
  • maak een klompbootje
  • sla je eigen springtouw
  • smeed je eigen stuk ijzer
  • pimp je klomp

Kom naar de PWN Waterweek in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen