Gemeente Enkhuizen en Drechterland weer bereikbaar via e-mail

image_thumb[2]Enkhuizen – Vanwege de dreiging van een landelijk computervirus was de gemeente Enkhuizen sinds afgelopen donderdag uit voorzorg niet bereikbaar via e-mail.

Inmiddels zijn technische maatregelen genomen om het virus buiten te kunnen houden.

E-mailverkeer gemeente Drechterland weer mogelijk

image_thumb[2]Drechterland – Vanaf maandagochtend 13 augustus is het e-mailverkeer met de gemeente weer mogelijk. Wat betekent dit voor uw e-mail of aanvraag die u stuurde tussen 9 en 12 augustus?

Contact met de gemeente via e-mail is vanaf maandagochtend 13 augustus weer mogelijk. Het e-mailverkeer was uit voorzorg voor een computervirus tijdelijk stopgezet.

Opnieuw versturen
De gemeente heeft vanaf 9 augustus viruscontroles uitgevoerd op alle e-mails en aanvragen. Er is geen virus aangetroffen. Toch vragen wij u om uw e-mail of aanvraag nogmaals naar de gemeente te sturen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Wij raden u aan om geen e-mails te openen van onbekende afzenders. Deze e-mails zijn vaak herkenbaar aan het slechte Engelse of Nederlandse taalgebruik.

Digitale aanvragen
Heeft u een digitaal formulier via de website van de gemeente verstuurd? Dan raden wij u aan deze nogmaals in te vullen en te versturen. U kunt ook altijd even bellen om te controleren of uw formulier in behandeling is. U kunt contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 0228-352 352.