Zwemwaarschuwing Vooroever Vlietsingel

Zwemwaarschuwing Vooroever VlietsingelMedemblik – De Provincie Noord-Holland heeft na controle van het zwemwater op Vooroever Vlietsingel in gemeente Medemblik een waarschuwing afgekondigd in verband met een bacteriologische overschrijding.

Op verzoek van het Recreatieschap Westfriesland (RSW) laat de Provincie Noord-Holland een herbemonstering uitvoeren in week 32. Tot de uitslag daarvan bekend is, wordt zwemmen afgeraden. Zwemmers en gebruikers worden hiervan met waarschuwingsborden op de hoogte gesteld.

Meer informatie
Voor informatie over de kwaliteit van het zwemwater in de recreatiegebieden van het RSW kunt u contact opnemen met de Provinciale zwemwatertelefoon (0800) 998 67 34 (bereikbaar van 1 mei tot 1 oktober, gratis) of raadpleeg de website: www.noord-holland.nl of teletekst pag. 725.