Hét Postkantoor gaat open!

Stede Broec – Hét Postkantoor in Stede Broec opent op 1, 2 september en 8 september zijn deuren voor het publiek. Op deze dagen kunt u zelf kennis maken met multifunctioneel centrum Hét Postkantoor. Bewonder diverse artiesten en verenigingen en krijg een voorproefje van het nieuwe culturele seizoen.

Openingsprogramma\
Op 1 september om 12.00 wordt Het Postkantoor geopend door wethouder Lydia Groot en Vincent Reus van Stichting Evenementen en Stadsplein onder begeleiding van de Lutjebroeker Blaasband. Op 1 en 2 september kunt u tussen 12 uur en 17 uur binnenlopen. Vanaf 13.00 uur staan Postbodes klaar om u rond te leiden door zowel het gerenoveerde gedeelte als het nieuwe gedeelte van dit bijzondere gebouw. Onderweg maakt u kennis met alle activiteiten van ’t Stadsplein en Hét Postkantoor, vindt u bijzondere optredens en culturele ontmoetingen zoals een workshop cupcakes of tapas maken, een optreden van het Broekerhaven Smartlappenkoor en nog veel meer.

Benieuwd naar het theaterprogramma van het nieuwe seizoen? Laat u verrassen door een voorproef met op 1 en 2 september onder andere Rop Janze, Niels van der Gulik en de band BRAK. Op 8 september is er van 10.00 tot 15.00 een uitmarkt waar diverse organisaties uit Stede Broec zich presenteren. Het Postkantoor wordt feestelijk in gebruik genomen! Bezoek de presentaties van de diverse verenigingen en organisaties uit Stede Broec.

Kunstliefhebbers opgelet
Ook De Villa naast Het Postkantoor gaat open. De Villa is een initiatief van de eigenaren van het geheel gerenoveerde pand aan de Hoofdstraat 21 te Bovenkarspel. Zij richten het tijdelijk in als galerie waar kunstenaars hun werk kunnen exposeren. In het weekend van 1 & 2 september en op 8 september 2012 tijdens de openingstijden van Het Postkantoor is De Villa gratis toegankelijk voor iedereen om de beelden, het keramiek en schilderijen van de kunstenaars te bewonderen.

Het Postkantoor het jaar rond
De vertrouwde activiteiten van Sociaal Cultureel Centrum ’t Stadsplein komen terug: klaverjassen, biljarten, line dance maar ook de creatieve cursussen zoals de modelbouw en de hobbyinstuif krijgen een prachtige plek. Voor de talrijke workshops en lesprogramma’s zijn in het gerenoveerde deel van het Postkantoor mooie ruimtes ontwikkeld. Voor de culinaire liefhebbers is op de verdieping van het nieuwe gedeelte een prachtige kookstudio gerealiseerd die ruimte biedt voor kookcursussen en voor de goed lopende taartenworkshop. Houd de websites: www.tstadsplein.nl en www.hetpostkantoor.info in de gaten voor actuele informatie en aanbod maar ook om u aan te melden als vrijwilliger.\

Kom proeven, luisteren en kijken naar al het moois wat Stede Broec te bieden heeft.
Tot ziens in Hét Postkantoor! Kijk voor het totale programma op www.hetpostkantoor.info

Eén reactie

  1. Kan je er ook je postzaken en financiële handelingen doen? want daar is in Stede Broec behoefte aan.

Reacties zijn gesloten.