Door de bomen de politieke partijen niet meer zien…

Door de bomen de politieke partijen niet meer zien…

Andijk | APB – 12 september is de dag waarop heel Nederland stemmen mag… In de aanloop daarvan kunnen politieke partijen gebruik maken van zogeheten ‘verkiezingsborden’ die her en der langs de weg staan om daarop hun affiches met ‘aansprekend slogans’ op te plakken: STEM OP ONS!!!…

Goed zichtbaar, zodat iedereen het kan zien!

Langs de Middenweg staat zo’n bord!

6 Reacties

 1. Thomas Lont,
  Vertel: Waar vind je Uw droompartij?

 2. De posterplakker is overbodig: verkiezingsbord voorbedrukt

  31/07/12, 17:47 − bron: ANP

  Een aantal gemeenten laat de verkiezingsborden voortaan bedrukken, zodat vrijwilligers ze niet meer hoeven te beplakken met campagneposters. Onder meer in Den Haag, Soest, Capelle aan den IJssel, Oosterhout en delen van Amsterdam is gekozen voor een nieuwe aanpak. .

  In Den Haag moeten partijen de posters voor de campagne inleveren en zorgt een drukker ervoor dat de borden kant en klaar worden aangeleverd aan de gemeente. ‘We hebben geen plakverbod, maar plakken is zo wel overbodig geworden’, licht een woordvoerder toe. Hij noemt het een kwestie van meegaan met de tijd. ‘Het is netter en handiger. En je hebt niet langer het gedoe met posters die over elkaar heen worden geplakt’, stelt hij.

  Dat zou dus óók in Medemblik kunnen… als daar nog geld voor is…

  • En Geert Wilders… Staat die er ook op?????

 3. Aan de huidige Politieke Partijen hebben wij de VOEDSELBANKEN te danken. Met recht iets om trots op te zijn. De politiek is ver van het rechte en sociale pad afgedwaald. En het is een beetje kinnesinnig om te zeggen dat het de minima zijn eigen schuld is. En het is hooghartig om te zeggen dat die mensen maar hadden moeten studeren dan was het nooit zover gekomen. Wat heeft de huidige Politiek ons voor een zegen gebracht. Niets toch? Politici zijn managers geworden en die hebben alleen het eigen gewin en eigen belang op het oog. Sociale vaardigheden zijn hun onbekend. Alleen het E.U. belang en daarmee hun eigen inkomen is belangrijk. Maar we zullen altijd een grote groep mensen in de samenleving houden die minder, (begaafd), zijn. En daar zitten we mee opgescheept of daar kunnen we wat aan doen. En wat kunnen we daar aan doen? gewoon door deze mensen te helpen en te begeleiden. En stapje voor stapje op de goede weg te sturen. Pas dan ben je een respectvolle samenleving die oog oog heeft en zorg besteed aan de zwakkeren zoals de minima, de zieken, de ouderen en de invaliden. Geld, (verdienen), willen we allemaal maar het is niet goed als een kleine groep mensen veel geld verdiend omdat ze wat handiger zijn en de rest steekt de moord van de armoede en moest naar de VOEDSELBANK. Laat de Politiek zich daar maar eens mee bezig houden. Dan krijgen ze mijn respect. Tot zolang ga ik niet stemmen.

 4. Links is het groener, blijkt uit de foto dus ik stem?

 5. Nou de meeste Politieke Partijen hoeven voor mij niet zichtbaar te zijn. Ze zijn er nooit voor de burgers geweest. Ik stem op de Politieke Partij die het ziekenfonds weer invoert, De zorgverzekeringen opdoekt, geen geld meer aan armzalige EU landen overmaakt, Belastingverlagingen doorvoert,.De koopkracht bevorderd. Minder ontwikkelingshulpgelden aan het buitenland schenkt, Meer voor de Sociale minima doet, Meer voor de zieken en invaliden en ouderen doet en minder salaris aan topambenaren en managers besteed. En wat mij betreft nog uit de EU gaat en de gulden weer terug geeft. U raadt het al, die Politieke Partij bestaat niet dus laten ze maar achter het groen verscholen blijven. Ik ga in ieder geval niet stemmen.

Reacties zijn gesloten.