Dag van de Dijk – Gezocht: Verhalenvertellers!

Gezocht: Verhalenvertellers!
West-Friesland – Op 22 september vindt de landelijke ‘Dag van de Dijk’ plaats in heel Nederland. Wij organiseren deze dag dit jaar op de Zuiderdijk. In Hoorn, Schellinkhout en Oosterleek worden diverse activiteiten georganiseerd die een relatie hebben met de waterveiligheid.

Zo ook de verhalencafés die stichting ‘Op Roet’ organiseert. Alles draait om de ‘kleine’ geschiedenis, die van de West-Fries en de Zuiderdijk. Dat zijn de verhalen, die de stichting ‘Op Roet’ en het hoogheemraadschap willen verzamelen.

Zijn er West-Friezen die ook iets willen vertellen over hun bijzondere relatie met de Zuiderdijk en het water, dan zijn ze hierbij uitgedaagd om zich te melden. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: ingriddocter@hotmail.com.