Vandaag Andijker Nachtmarkt

Andijker Nachtmarkt op 27 juli; 10de editie!
Andijk – Op vrijdag 27 juli wordt voor de 10e keer de Andijker Nachtmarkt georganiseerd. Tussen 18.00 en 24.00 uur is het “westop” gezellig markten.

Een lang lint met verlichte kramen staat opgesteld op de Kleingouw vanaf de Dijkweg tot aan de Douwmastraat. Op de markt is natuurlijk van alles te koop op het gebied van sokken, kleding, schoenen, horloges, sieraden, cadeauartikelen… noem het maar op!

Andijker Nachtmarkt op 27 juli; 10de editie!
UIOWF[5]En na een rondje over de markt is het goed toeven op het terras van Sarto. Daar treden dan de Dutch Country College Dancers voor u op. Deze countrydancegroep oefent op de zaterdagavond in Sarto en laat u graag de resultaten zien.

Ook zullen Louis en Lenie van der Sluis zich deze avond voor het allerlaatst van hun gastvrije kant in Sarto laten zien. Kortom, aanleiding genoeg voor een extra feestelijk en gezellig borreltje op het terras.

De organisatie verzoekt een ieder die aan het marktterrein woont om rekening te houden met het feit dat de markt vanaf 13.00 uur wordt opgebouwd en dat het vanaf die tijd niet meer mogelijk is met de auto het marktterrein op te komen of te verlaten.

Parkeren kan op het parkeerterrein van de Vooroever achter de dijk.image