Update: Auto te water, duikploeg en brandweer op zoek naar inzittenden – traumaheli ingevlogen

AMBLNCimageEnkhuizen | APB – Vanochtend om 08:31 uur werden hulpdiensten gealarmeerd omdat een auto in de sloot was geraakt langs de Provincialeweg t.h.v. HM38,5 (Zuiderdijk). Ook de duikploeg van Hoorn-Zwaag werd ingezet alsmede een traumahelikopter en ambulancedienst.

Litouwers

De auto werd leeg aangetroffen, de mogelijke inzittenden waren weggelopen. De twee mannen, afkomstig uit Litouwen, konden niet precies duidelijk maken hoeveel inzittende in de auto waren. Door de calamiteitendiensten is toen het zekere voor het onzekere genomen en werd er een duikploeg ingezet. Toen die niets in de sloot aantroffen werd het voertuig geborgen. Naast de brandweer van Enkhuizen was ook de brandweer van Stede Broec aanwezig.