Vanavond: OPERA FAMILIA grote publiekstrekker tijdens de Waterweek in Medemblik

MEDEMBLIK - De organisatie van de Westfriese Waterweken in Medemblik en de Stichting Evenementen Medemblik (STEM) wist vorig jaar (2011) Martin Hurkens (winnaar Holland’s got Talent 2010) naar Medemblik te halen en wil op zaterdag 21 juli 2012 tijdens de Oosterhaven Classic “Opera Familia” laten optreden, o.a. in samenwerking met het Noordhollands Jeugd fanfare orkest.
MEDEMBLIK - De organisatie van de Westfriese Waterweken in Medemblik en de Stichting Evenementen Medemblik (STEM) wist vorig jaar (2011) Martin Hurkens (winnaar Holland’s got Talent 2010) naar Medemblik te halen en wil op zaterdag 21 juli 2012 tijdens de Oosterhaven Classic “Opera Familia” laten optreden, o.a. in samenwerking met het Noordhollands Jeugd fanfare orkest. APB | Andijker Nieuws NetMEDEMBLIK – De organisatie van de Westfriese Waterweken in Medemblik en de Stichting Evenementen Medemblik (STEM) wist vorig jaar (2011) Martin Hurkens (winnaar Holland’s got Talent 2010) naar Medemblik te halen en wil op zaterdag 21 juli 2012 tijdens de Oosterhaven Classic “Opera Familia” laten optreden, o.a. in samenwerking met het Noordhollands Jeugd fanfare orkest.

Het optreden vindt plaats op een groot ponton in de Oosterhaven in Medemblik, waarbij de toeschouwers (in 2011 zo’n 1000 toeschouwers) ruim 1 ½ uur zowel op de kade als in bootjes naast het ponton, kunnen genieten van licht klassieke muziek op hoog niveau.

UIOWFOpera Familia bestaat uit Sopraan Belinda Vermeer, Mezzo Sopraan Carla van der Veldt en Bariton Paul van der Veldt. Zoals de naam al doet vermoeden is Opera Familia een familie van zangers, met een grote passie voor “ bel canto muziek” , zoals we dat kennen vanuit de wereld van de Opera en het Cross Over repertoire van bij voorbeeld Il Divo, Sarah Brightman en Andrea Bochelli.

De première van Opera Familia vond op 29 juli 2011 plaats op de Nederlandse Televisie: Holland’s got Talent 2011.; uiteindelijk behaalden zij een verdienstelijke 3e plaats.